Aannemingsovereenkomst getekend voor zorgcomplex De Rotonde van Esdégé-Reigersdaal

19 november 2020

Over anderhalf jaar is Esdégé-Reigersdaal een nieuw zorgcomplex rijker en kunnen de cliënten van De Rotonde gebruik gaan maken van hun nieuwe onderkomen aan de Krusemanlaan in Heerhugowaard. De Rotonde is gespecialiseerd in klinische behandeling, crisisopvang en tijdelijk verblijf voor mensen vanaf 18 jaar met een licht verstandelijke beperking in combinatie met psychopathologie. De behandeling is erop gericht dat de cliënt kan floreren met zijn of haar systeem binnen de samenleving.

Op 30 oktober jl. is de aannemingsovereenkomst met aannemingsbedrijf Kesselaar en Zn getekend door Dik van Bruggen en Arnoud Aikema namens Esdégé-Reigersdaal en Guido Kesselaar namens de aannemer.

Naast 24 studio’s, met eigen douche en toilet, zijn er voorzieningen voor therapeutische dagbesteding, groepstrainingen, één-op-één vaktherapie en een sportzaal voorzien. Het ontwerp is van Rothuizen Architecten en Stedebouwkundigen. Vanuit Building for Tomorrow heeft collega Niek Jenniskens de contractvorming begeleid en zal hij als directievoerder de totstandkoming van het complex begeleiden.

Wij zien er naar uit om een mooi en duurzaam gebouw neer te zetten welke het verblijf van de cliënten optimaal faciliteert. Op naar een prettige samenwerking met alle partijen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn