De nieuwe realiteit in de bouw: focus op het benutten van nieuwe kansen

9 februari 2021

In een reeks interviews met Bouwregienetwerk blikken we terug en vooruit, over de situatie waarin we verkeren, welk effect heeft dit gehad op de vraagstukken waaraan wij werken en waar liggen de kansen voor verandering.

In ons werkveld zien we vooral flexibiliteit en aanpassingsvermogen. We zien dat veel organisaties juist deze tijd aangrijpen om te reflecteren, vooruit te kijken en vervolgens stappen te zetten om zich aan te passen aan de nieuwe situatie en de situatie die in het verschiet ligt. Zo passen veel organisaties hun werkomgeving aan naar de situatie dat er meer wordt thuisgewerkt, naar minder werkplekken maar meer ruimte voor ontmoeten; ook wordt de slag gemaakt naar een gezonder binnenklimaat in de gebouwen en zijn veel onderwijsinstellingen bezig met de vertaalslag van het effect van meer digitaal onderwijs op de behoefte aan huisvesting. Mooi om te zien dat een crisis ook vooruitgang brengt en ondernemerschap.

Het interview is te vinden op: https://www.bouwregienetwerk.nl/de-nieuwe-realiteit-in-de-bouw-niet-hopen-op-een-terugkeer-naar-hoe-het-was-maar-zoeken-naar-nieuwe-kansen/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn