Elise de Klerk onderzoekt hoe je succesvol een project kunt leiden in de huidige maatschappelijke setting

17 maart 2023

Elise is in februari begonnen met haar afstudeeronderzoek bij Building for Tomorrow. Zij studeert Bouwmanagement en Vastgoed bij Inholland Haarlem en zit momenteel in haar laatste jaar. Afgelopen half jaar heeft zij de afstudeerrichting Uitvoeringsorganisatie gevolgd. De komende maanden zal zij onderzoek doen naar de succesfactoren binnen projectmanagement. De uitkomsten van haar onderzoek gebruiken wij om onze competentietrainingen en -workshops beter aan te laten sluiten bij de ontwikkelingen in de markt en de maatschappij.

‘’Building for Tomorrow biedt mij de mogelijkheid om mijn onderzoek uit te voeren en daarnaast mij eigen soft skills te ontwikkelen. Waar ik tijdens mijn studie vooral veel theoretische kennis heb opgedaan zal ik bij Building for Tomorrow mijn kennis over projectmanagement en samenwerken vergroten. Dit zie ik als een grote aanvulling voor later. Goed kunnen samenwerken is van doorslaggevend belang bij het behalen van de gewenste resultaten!.’’

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn