“Ervaring opdoen in de praktijk waar mooie uitdagingen mij te wachten staan”.

18 januari 2023

Ilianna is sinds kort de uitdaging aangegaan als junior Projectmanager en huisvestingsadviseur bij Building for Tomorrow, en dat doet zij in combinatie met haar studie. Zij studeert Facility Managent aan de Hogeschool Rotterdam en volgt momenteel de minor Real Estate Facility Management. Zij wilde graag ervaring opdoen in de praktijk. Hoe bevalt dit haar tot zover?

In de eerste week heeft zij kennis gemaakt met Building for Tomorrow waarna zij in de tweede week van start is gegaan met een project. Ilianna biedt ondersteuning bij de voorbereiding van de realisatie van het terrein van Nimeto in Utrecht. Het huidige schoolgebouw wordt verbouwd waarna het terrein van de school zal worden vernieuwd.“In een korte periode ben ik meer te weten gekomen over aanbestedingsprocedures, de verschillende fasen van projecten en de communicatie richting de stakeholders, en dit is nog maar het begin”, vertelt Ilianna. De komende maanden gaat zij zich verder ontwikkelen binnen Building for Tomorrow, zij start namelijk in februari met haar afstudeeronderzoek.

“Building for Tomorrow biedt de mogelijkheid om op een flexibele manier ervaring op te doen. Voor de helft van de week sta ik paraat om mijn collega’s te ondersteunen bij projecten en de andere helft ben ik te vinden in de schoolbanken. Zo kan ik wederom mijn kennis vanuit school toepassen in de praktijk en andersom”.

Wil je samen met enthousiaste collega’s bouwen aan morgen en werken bij een innovatief, succesvol en snelgroeiend bureau? Bekijk onze vacatures: www.buildingfortomorrow.nl/vacatures/!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn