JUNIOR ADVISEUR HUISVESTING / PROJECTMANAGER

JUNIOR ADVISEUR HUISVESTING / PROJECTMANAGER

Ben jij een ambitieus, enthousiast, daadkrachtig en communicatiefvaardig? Ben je daarnaast afgestudeerd of bijna afgestudeerd als bouwkundige  (bouwmanagement)  op WO of HBO niveau? En wil je werken aan toonaangevende projecten bij een innovatief, succesvol en duurzaam bureau voor huisvestingadvies en bouwmanagement in Amsterdam en samen met betrokken en enthousiaste collega’s bouwen aan morgen?

Wij zijn met spoed op zoek naar een junior adviseur/bouwmanager

Je start met het uitvoeren van locatie- en haalbaarheidsonderzoeken, met het opstellen van programma’s van eisen, planningen en aanbestedingsstukken. En je gaat aan de slag met alle facetten van huisvestingsadvies en projectmanagement.

Functie-eisen

 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
 • Klantgericht en omgevingssensitief.
 • Oplossingsgericht, stressbestendig, open, optimistisch, betrokken, creatief, analytisch, resultaat- en klantgericht.
 • Flexibel en zelfstandig.
 • Leergierig, collegiaal en enthousiast.
 • Intrinsiek gemotiveerd om bij te dragen aan maatschappelijk relevante projecten en een duurzame leefomgeving.

 Building for Tomorrow

Building for Tomorrow is een onafhankelijk, innovatief en duurzaam bureau voor huisvestingadvies en proces- en projectmanagement uit Amsterdam. Wij leveren graag een bijdrage aan een duurzame toekomst voor maatschappelijk relevante organisaties. Wij adviseren bij (strategische) huisvestingsvraagstukken, bij de realisatie of verbouw van kleine en grote complexe huisvestingsprojecten en vervullen de rol van strategisch adviseur, huisvestingsadviseur, proces- of projectmanager. Wij worden graag ingeschakeld door toonaangevende organisaties vanwege onze resultaatgerichte aanpak,, onze  brede expertise en onze enthousiaste en open manier van samenwerken.

 Wat kan je van ons verwachten? 

 • We dagen je uit om ervaring en kennis op te doen in een diversiteit van huisvestingsprojecten en samen te werken met ervaren, open en bevlogen collega’s.
 • Onze missie is dat we bouwen aan morgen en dat doen we met plezier!
 • Interessante projecten met de nadruk op duurzame ontwikkeling en toonaangevende opdrachtgevers (innovatieve bedrijven, rijksoverheid, gemeenten, onderwijsinstellingen).
 • Wij benaderen vraagstukken integraal, zoeken, waar relevant, de samenwerking op buiten ons eigen werkveld en geven graag een extra zetje in een andere richting om het verschil te maken.
 • We stellen de klant centraal en zijn sterk gericht op duurzame resultaten.
 • Uiteraard een marktconform salaris met goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden en groei- en ontwikkelmogelijkheden.

 Enthousiast en zie jij een match?

Stuur ons dan een mail met je cv en beknopte motivatie of neem contact op met Paul Lith: 0653180534.. Je CV en motivatie kan je mailen aan komwerken@buildingfortomorrow.nl.

NB: Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.