Nieuw werkconcept Academiegebouw Radboud Universiteit

3 mei 2021

Binnen Radboud Services, de ondersteuning van het onderwijs en onderzoek van de Radboud Universiteit, wordt een nieuw werkconcept opgesteld voor het Berchmanianum. Dit gebouw is het academiegebouw van de universiteit en kantoor voor verschillende divisies van Radboud Services. Het gebouw is in 1929 geopend als klooster voor de Jezuïeten en is in 2018, na een grootschalige verbouwing, in gebruik genomen door de Radboud Universiteit. 

Het gebruik in de afgelopen jaren, de doorontwikkeling van Radboud Services en alle ontwikkelingen rondom het Corona-virus hebben ertoe geleid dat opnieuw wordt nagedacht over de werkomgeving in het gebouw op gebied van de fysieke werkomgeving, de dienstverlening, de ICT-omgeving en het gedrag van alle medewerkers.

Onze collega Niek Jenniskens geeft in de rol van projectleider vanuit Campus & Facilities leiding aan het multidisciplinaire projectteam dat bestaat uit interne specialisten op het gebied van FM, HR, ICT en Communicatie. Daarnaast is Hospitality Group betrokken als externe adviseur. Op 1 april mocht Niek alle medewerkers van Radboud Services in een webinar vertellen wat de stand van zaken is van het project. Dit deel van het webinar is hier te vinden. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn