Huisvesting Intralox, Amsterdam

Intralox is een internationaal productiebedrijf van kunststofproducten met een vestiging in Amsterdam. Intralox heeft besloten om te verhuizen naar een naast gelegen kantoor- en productieomgeving en heeft Building for Tomorrow gevraagd het gehele traject te begeleiden voor de herinrichting van 3.000 m2 kantooromgeving en 7.700 m2 productiehal.

Het uitgangspunt van Intralox was dat de voorbereiding, de verbouwing, inrichting en verhuizing binnen een jaar gerealiseerd werd en binnen een beperkt budget. Daarnaast was de eis dat medewerkers en productieproces zo min mogelijk verstoord werden tijdens verbouw en verhuizing. Met een slimme procesinrichting en heldere communicatie is het project naar tevredenheid van de opdrachtgever binnen de gestelde kaders gerealiseerd.

  • Opdrachtgever: Intralox
  • Verleende diensten: aansturing van definitiefase tot en met oplevering en nazorg; afstemming met de directie en het formuleren van de kaders; opstellen van het PVE; advisering over de contractvorm en de aanbestedingsvormen; het voeren van de aanbestedingen voor de architect, de adviseurs en de uitvoerende partijen; directievoering; onderhandelingen met de verhuurder en advisering over maatregelingen op het gebied van duurzaamheid.
  • Bruto Vloeroppervlakte:  3.000 m² kantoor en 7.700 m² productiehal
  • Periode: September 2010 – juni 2012

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn