“ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en werken zoals ik dat prettig vind”

11 september 2019

Cindy Janssens werkt als projectmanager en huisvestingsadviseur bij Building For Tomorrow, en doet dat toch nét even anders dan haar collega’s. Waar de anderen als externe voor vaak verschillende projecten aan de slag gaan, werkt Cindy als gedetacheerde bij twee organisaties: Politie Noord-Holland en de Universiteit van Amsterdam. Hoe houdt ze binding met haar team bij Building For Tomorrow?

Op dit moment is Cindy als adviseur bij Politie Noord-Holland betrokken bij circa twaalf huisvestingsprojecten en bij de Universiteit van Amsterdam aan de realisatie van een nieuwe collegezaal en de realisatie van een nieuw faculteitsgebouw op Science Park. Bij deze twee opdrachtgevers werkt ze in verschillende teams. Ook is ze onderdeel van het team bij Building For Tomorrow. “Toen ik begon bij Building For Tomorrow, ging ik 4 dagen per week aan de slag bij de Politie”, vertelt Cindy. “Anderhalf jaar later kreeg ik de kans ook bij de universiteit aan de slag te gaan en dus werd het mijn uitdaging om mijn tijd te gaan verdelen.” Binnen de universiteit verdeelt ze haar uren ook nog eens tussen projecten voor zowel Roeterseiland als Science Park. “Dit betekent dat ik veel moet schakelen. Dat heeft zeker ook zo zijn voordelen. Als gedetacheerde word ik namelijk niet helemaal meegezogen in een bepaalde bedrijfscultuur en kan ik met een andere blik naar een organisatie blijven kijken.” Toch blijft haar dynamische functie wel een uitdaging: “Ik ben dienstverlenend van aard en ik wil daarom flexibel zijn, maar met drie agenda’s en drie mailboxen in mijn beheer is dat soms wel heftig.”

Ondanks dat Cindy als gedetacheerde op veel verschillende locaties werkt, is de binding met haar team bij Building For Tomorrow groot. “Dit komt vooral door de filosofie van Mira en Florian – de oprichters van het bedrijf – die vooral gericht is op ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en werken zoals ik dat prettig vind.” Ook de visie op samenwerking draagt hieraan bij: de teamleden zetten zich hier zowel voor opdrachtgevers als intern vol voor in. “Zo organiseren we wekelijks de ‘Blik op de Week’, waarbij we gezamenlijk alle projecten langsgaan om te kijken wat er goed gaat en wat de knelpunten zijn. Op die manier is iedereen op de hoogte van alle projecten die draaien”, zegt Cindy. “Zelfs zodanig dat als er iemand op vakantie gaat, een ander teamlid het volledig kan overnemen.”

“Andere mooie voorbeelden van deze investering in samenwerking zijn de locatiebezoeken bij elkaars projecten en de themasessies die we  meerdere keren per jaar organiseren. De sessies staan bijvoorbeeld in het teken van communicatie of duurzaamheid, waarbij we kennis delen met elkaar of juist een externe uitnodigen voor presentaties of workshops.” Dit jaar is het thema Groei & Bloei: een thema dat bij uitstek kenmerkend is voor het ethos van Building For Tomorrow. “En dat zijn dingen die het werk voor mij zo leuk maken. Ook al werk ik drie dagen bij de politie en twee dagen bij de universiteit – ik maak altijd tijd voor de gezamenlijke momenten bij Building For Tomorrow”, besluit Cindy.

Wil je samen met enthousiaste collega’s bouwen aan morgen en werken bij een innovatief, succesvol en snelgroeiend bureau? Bekijk onze vacatures: www.buildingfortomorrow.nl/vacatures/!

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn