SENIOR ADVISEUR HUISVESTING / PROJECTMANAGER

SENIOR ADVISEUR HUISVESTING / PROJECTMANAGER

Ben jij een ambitieuze, bevlogen, daadkrachtige en communicatief vaardige senior adviseur en projectmanager met recente en minimaal 15 jaar ervaring met realisatie van huisvestingsprojecten van eerste ideevorming tot en met realisatie? En wil je werken bij een innovatief, succesvol en snelgroeiend bureau en samen met betrokken en enthousiaste collega’s bouwen aan morgen?

Wij zoeken adviseurs en projectmanagers met ruime ervaring in het realiseren van complexe ver- en nieuwbouwopgaven. Je bent adviseur en project-/ procesmanager en hebt ervaring in het aansturen van complexe bouwprojecten van onderwijs-, cultuur- en werkomgevingen van idee tot en met realisatie. Je denkt in oplossingen en bent bovenal communicatief sterk en goed in staat om de ambities van je opdrachtgever te vertalen naar duurzame huisvestingsoplossingen en vervolgens de juiste partijen bij elkaar te brengen en aan te sturen om de ambities te realiseren. Je bent het schakelpunt tussen opdrachtgever of gebruiker en –ontwerp- en bouwteam en kan communiceren met alle niveaus binnen organisaties. Je bent gewend zelfstandig en in teams te werken en beschikt over een eigen netwerk.

Je voert locatie- en haalbaarheidsonderzoeken uit, stelt programma’s van eisen op evenals investeringsramingen, planningen en aanbestedingsstukken. Ook geef je sturing aan projecten en de projectteamleden, adviseer je opdrachtgevers over hun huisvesting, over de projectopzet en –aanpak en ben je verantwoordelijk voor de totstandkoming en uitvoering van complexe huisvestingsprojecten.

Daarnaast draag je bij aan de ontwikkeling van kennis binnen het bureau. Ook ben je actief op het gebied van acquisitie, onderhoud en bouw je aan je netwerk waarmee je nieuwe opdrachten verwerft voor Building for Tomorrow.

Functie-eisen

 • Minimaal 15 jaar relevante werkervaring bij een advies- of projectbureau.
 • WO werk- en denkniveau (minimaal afgeronde hbo-opleiding).
 • Een afgeronde bouwkundige opleiding (bouwmanagement) is een pré.
 • Vermogen om complexe processen en projecten te organiseren en op bestuurlijk- en stuurgroepniveau aan te sturen.
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
 • Klantgericht en omgevingssensitief.
 • Oplossingsgericht, stressbestendig, besluitvaardig, open, optimistisch, betrokken, creatief, analytisch, resultaat- en klantgericht.
 • Leergierig, collegiaal en enthousiast.
 • Kennis en ervaring met (Europese) Aanbestedingen én met verschillende contractvormen.
 • Breed eigen netwerk en de drive om onze marktpositie uit te bouwen.
 • Intrinsieke motivatie om bij te dragen aan een duurzame leefomgeving.

Building for Tomorrow

Building for Tomorrow is een innovatief, duurzaam en snelgroeiend bureau voor huisvestingadvies en bouwmanagement. Wij adviseren bij de nieuwbouw of verbouw van complexe, duurzame huisvestingsprojecten en vervullen de rol van onafhankelijk adviseur, proces- en/of projectmanager. Dankzij onze resultaatgerichte aanpak, gericht op samenwerking, en brede expertise worden wij ingeschakeld door toonaangevende organisaties, zowel commercieel als (semi)overheid. Onze expertise bevat het gehele veld van huisvestingsvraagstukken van het eerste idee tot en met de realisatie en ingebruikname van nieuwe of aangepaste huisvesting.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een bevlogen, collegiaal en dynamisch team van professionals met een open houding waarmee je samenwerkt, kan sparren en plezier kan maken.
 • Interessante complexe projecten en toonaangevende opdrachtgevers (innovatieve bedrijven, rijksoverheid, gemeenten, onderwijsinstellingen).
 • Ruimte voor je eigen ontwikkeling en ruimte voor het ontwikkelen van nieuwe producten, ideeën en diensten in nieuwe markten.
 • We dagen je uit om ervaring en kennis op te doen in een diversiteit van huisvestingsprojecten en samen te werken in teams met wisselende samenstelling.
 • Wij benaderen vraagstukken bij voorkeur integraal, zoeken, waar relevant, de samenwerking op buiten ons eigen werkveld en geven graag een extra zetje in een andere richting om het verschil te maken.
 • We stellen de klant centraal en zijn sterk gericht op duurzame resultaten.
 • Een flexibele werkomgeving, wij werken samen op diverse inspirerende locaties (Amsterdam/Utrecht/Alkmaar, etc.) en bij onze opdrachtgevers.
 • Uiteraard een marktconform salaris met goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast en zie jij een match?

Stuur ons dan een mail met je cv en beknopte motivatie of neem contact met ons op. Je CV en motivatie kan je mailen aan komwerken@buildingfortomorrow.nl. Heb je vragen over deze vacature? Bel dan gerust met Paul Lith: 0653180534.

NB: Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.