Shantala Zurheide komt ons team versterken

4 april 2024

Wij zijn blij dat Shantala de stap heeft genomen om ons team te komen versterken. Met haar enthousiasme en brede ervaring met huisvestingsprojecten zien wij haar als een waardevolle toevoeging in ons team.

Shantala: “Na een korte uitstap naar de beleidswereld van onderwijshuisvesting, ben ik heel blij dat ik bij Building for Tomorrow aan de slag mag, weer terug de projectenwereld in. Toen ik vorig jaar als gastdocent aan de TU Delft de studenten vertelde over bouwmanagement, herontdekte ik, hoe leuk ik zelf mijn ‘vak’ eigenlijk vond. Uitleggend aan de studenten zag ik, uitgezoomd al die losse puzzelstukken die er aan het begin van een project zijn en hoe leuk het is om die puzzel proberen te leggen. En hoeveel voldoening het geeft om dat samen te doen met mensen die elk hun eigen puzzelstukje goed kennen, samen de beste oplossing zoeken, door elkaar uit te dagen en mooie dingen te bedenken.”

Met haar brede ervaring in de onderwijshuisvesting en maatschappelijk vastgoed ziet zij er naar uit om met mooie projecten aan de slag te gaan: “de laatste jaren heb ik met veel plezier schoolprojecten begeleid. Dat hoop ik weer te doen en daarnaast mijn kennis uit te breiden op andere sectoren. Ik hoop mijn steentje bij te dragen aan het steeds normaler maken van circulaire toepassingen. Ik verheug mij onderdeel van het Building for Tomorrow team te worden. Ik zie een heel gevarieerde, enthousiaste groep mensen, elk met hun eigen expertises en interesses. Ik wil daar graag op mijn manier aan bij te dragen en denk mij hier snel thuis te kunnen voelen.”

Wij zien uit naar een fijne samenwerking!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn