Waardevol, interne inspiratiedag

20 mei 2023

Vorige week hebben we tijdens onze jaarlijkse interne inspiratiedag met ons team gewerkt aan onze competenties en aan meer inzicht op effectief gedrag en effectieve communicatie. Het was een leerzame, inspirerende en vooral leuke dag op locatie bij De Dyck in Woubrugge.

Met een terugblik op eerder gevolgde trainingen en sessies over competentie-ontwikkeling hebben we ons geheugen opgefrist, Ook hebben we op een interactieve manier kennisgenomen van nieuwe modellen en inzichten die ons verder kunnen helpen in onze advies- en leiderschapsvaardigheden.

Uiteraard werden we ook actief uitgedaagd. Onder begeleiding van Onno en Maud hebben wij een compacte versie van de training DO-CONNECT gevolgd. Onno heeft deze training ontwikkeld en deze is gericht op conflicthantering, het bewust en effectief omgaan met weerstand en in verbinding komen. De training combineert theorie met fysieke oefeningen uit de oosterse vechtsporten. De training is een perfecte combinatie van bewustwording, opsteken van effectieve handvaten en een lekkere energizing.

Uiteraard sloten we de dag af met een gezellige borrel en een overheerlijk vegetarisch diner, bereid met verse ingrediƫnten uit de tuin van het landgoed. Het was een geslaagde dag met waardevolle leermomenten en leuke gesprekken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn